New Journey to the West Season 4 Episode 1-11 Subtitle Indonesia

By | August 16, 2017

New Journey to The West (Hangul: 신서유기; RR: SinSeoYuGi) is a South Korean travel-reality show that has been broadcast online via Naver TVCast from September 4, 2015. This is the first project from “tvN Go,” a digital-content brand from cable channel tvN.

The show re-unites 2 Days & 1 Night Season 1 members Lee Seung-gi, Kang Ho-dong, Eun Ji-won, and Lee Su-geun. The four members each take one of the characters from the classic Chinese novel “Journey to the West” as they go on a 5-days and 4 night backpacking trip through Xian, China, to play various games.

Info video :
Variety Show Korea
Encoder 360p @ DRAKOID.COM
Encoder 540p @ –

Download :

Episode 9
360p : Userscloud | Tusfiles | Uptobox | Openload | Solidfiles | Mirrorace | GDrive | Uppit | Mp4upload

Episode 10
360p : Tusfiles | Uptobox | Openload | Solidfiles | Clicknupload | GDrive | Uppit | Mp4upload
480p[RAW] : Tusfiles | Uptobox | Openload| Clicknupload | GDrive | Uppit
540p[RAW] : Tusfiles | Uptobox | Openload| Clicknupload | GDrive | Uppit

Episode 11 END
360p : Userscloud | Tusfiles | Uptobox | Openload | Solidfiles | Clicknupload | GDrive | Uppit | Mp4upload
480p[RAW] : Tusfiles | Uptobox | Openload| Clicknupload | GDrive | Uppit
540p[RAW] : Userscloud | Tusfiles | Uptobox | Openload | Solidfiles | Clicknupload | GDrive | Uppit

Subtitle Indonesia/English

6 thoughts on “New Journey to the West Season 4 Episode 1-11 Subtitle Indonesia

  1. Jeong

    Min ada acara yg Ahn Jaehyun sama Goo Hyesun itu gak ? Yang acaranya kayak we got merried itu loh? Diary diary gitu..

    Reply
  2. Jeong

    Iya min itu Newlyweds Diary ,, yang ada hardsubnya min soalnya aku ngubek-ngubek page orang lain kagak ketemu-ketemu yg ada RAW doang.. itupun kalo puter pakai MX Player tetap gak muncul igu subtitlenya.. please min share acara itu yah yg hardsubnya please…….

    Reply
  3. Jeong

    Iya min itu Newlyweds Diary ,, yang ada hardsubnya min soalnya aku ngubek-ngubek page orang lain kagak ketemu-ketemu yg ada RAW doang.. itupun kalo puter pakai MX Player tetap gak muncul igu subtitlenya.. please min share acara itu yah yg hardsubnya please…….

    Reply
  4. drakoid Post author

    newlyweds diary emang gak ada yg ngesub yg ada cuma raw. mo ke web laen pun juga sama.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *